Fără categorie

Lâna – arma secretă împotriva alergiilor

Un somn confortabil și liniștit!

Confort Merino

Suntem la sfârșit de toamnă, cu o vreme ploioasă, chiar rece anul acesta. După cum bine știți prețurile au crescut mult în această perioadă iar noi deja ne gândim cu reținere la facturile de la iarnă. De curând,am descoperit produsele din lână.

Lâna este perfectă pentru orice anotimp, deoarece menține temperatura corpului constantă, indiferent de care este nivelul temperaturii mediului ambiental.

După o zi grea la muncă, ajungeți acasă și tot ce vă doriți este să vă puteți relaxa .Totuși, este important să înțelegem că atât calitatea, cât și cantitatea somnului au efecte asupra sănătății. Un stil de viață sănătos și echilibrat nu este limitat doar la dieta si sport .

De aceea noi am început să folosim Pilota Confort Lână.

Copiii au nevoie de somn pentru a crește, a căpăta energie și a se simți bine. Pentru aceasta au nevoie de un somn fără întreruperi care depinde de elemente care să le faciliteze odihna .

Având un copil mic mă documentez foarte bine înainte de a cumpăra un lucru . Fie că vorbim despre jucării sau despre lenjerii de pat ,copiii sunt mult mai sensibili decât adulții . Tocmai de aceea, calitatea nu este un criteriu pe care trebuie să-l trecem cu vederea.

Lenjeriile de pat de la Confort Merino sunt cea mai bună alegere pe care părinții o pot face pentru cei mici.

YouTube Confort Merino

Produsele Confort Merino au lâna total încasetată în țesătură fină fiberproof de bumbac organic. Acest tip de țesătură nu declanșează niciun fel de alergii .Lâna din produse este de calitate merinos – lână fină, cu un tușeu ce nu declanșează alergia de contact. În completare, lâna noastră este 100% naturală, pură, fiind spălată și curățată cu detergenți certificați ecologic si metode mecanice de îndepărtare a impurităților.

Care sunt avantajele produselor de pat din lâna Confort Merino?

Studiile arată că acarienii de praf sunt principala cauză pentru astm și diferite tipuri de alergii atât la adulți, cât și la copii. Lâna poate fi alegerea perfectă pentru produsele de pat: este hipoalergenică în mod natural, fără a necesita tratamente chimice în acest scop. Plăpumile și pernele umplute cu lână naturală sunt alegerea potrivită pentru persoanele cu sensibilitate crescută la substanțe chimice și sunt ideale și pentru nou-născuți.

Cum menține lâna sănătatea ta în fața acarienilor de praf?

Datorită structurii fibrelor sale, lâna permite aerului să circule din belșug și elimină umezeala, deci, pur și simplu, nu creează terenul favorit al acarienilor. Acarienilor de praf le place la întuneric, cald și umed, în timp ce lâna îți menține patul uscat, permițând aerului să circule, absorbind rapid umezeala.Lâna este antimicrobiană, antibacteriană și rezistentă la mucegai, astfel că un produs din lână naturală în pat diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Datorită calităților sale de a permite aerului să circule și de a absorbi umezeala, lâna nu creează un teren propice de reproducere pentru bacterii. Proprietatea sa naturală de absorbție a apei împiedică păstrarea umezelii în umplutura pilotei și, astfel, menține în mod natural un nivel scăzut de umiditate, prevenind mucegaiul. Aceasta este doar o altă calitate excelentă, care face din lână umplutura perfectă pentru pilote și perne.

Dacă suferiți de alergii la praf și la acarieni, cea mai bună alegere este să dormiți în produse de pat din lână 100% naturală. Iar până pe 13 noiembrie 2022 aveți ocazia să aduceți sănătatea în dormitorul vostru cu o reducere semnificativă de 25%, cea mai mare din an.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invit pe site-ul lor https://www.confortmerino.ro/

Publicitate

1 gând despre „Lâna – arma secretă împotriva alergiilor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s