Fără categorie, Mama și copilul

Cartea tipărită vs audiobook/e-book

Preferați cărțile scrise sau audiobook-uri?

Editura NICULESCU

Eu , aș alege mereu cartea tipărită. O prefer din nenumărate motive. Paginile cărților au un miros aparte , care te fac să le citești mereu , pagină cu pagină. Ador să văd în biblioteca noastră cărțile așezate frumos . Cel mic le iubește, când citim poveștile lor ne simțim de parcă am fi și noi acolo.

De ceva timp au apărut și cărțile în format electronic, uneori când gătesc și nu îi pot citi celui mic o poveste vă spun sincer, că apelez la ei .

Fiecare are o modalitate de a se relaxa seara, la final de săptămână sau în concediu. Pentru că, știm doar, un concediu nu este complet fără o carte bună. Atunci când nu mai avem loc în bagaje sau pur și simplu uităm cărțile acasă noi avem noroc cu Editura NICULESCU, unde putem asculta sau citiți cărțile online.

La Editura NICULESCU se găsesc ambele formate de cărți.

Editura NICULESCU este una dintre cele mai apreciate edituri din România, cu o tradiţie de aproape 30 de ani în piaţa de carte. Domeniile editoriale în care s-a consacrat au fost cele de manuale şi auxiliare şcolare , limbi străine, dicționare, hărţi şi ghiduri de călătorie.

Pe site-ul lor se găsesc mai multe domenii : CĂRŢI PENTRU COPII, SELF-HELP , cărţi de INFORMARE și FICŢIUNE, urmând ca în luna noiembrie să adăugăm titluri noi din zona romance și thriller. Totodată, o selecţie reprezentativă de titluri bestseller este disponibilă şi în format e-book sau audiobook.

Pentru mine cărțile sunt foarte importante, iar Eric, fiul meu crește înconjurat de cărți .

Din cărți copii capătă modele de urmat în viață și învață despre diverse situați sociale și cum trebuie să se comporte în aceste cazuri. Pot învața lucruri noi și folositoare, fie despre știință, istorie, geografie și câte și mai câte. Pe site-ul lor mi-au atras atenția câteva titluri:

Orașul sălbatic. Descoperă animalele care trăiesc lângă noi.

Această carte explorează modul în care trăiesc animalele alături de oameni în orașe aglomerate, printre care New York, Londra, Tokyo, Singapore și Mumbai. În orice loc din lume ai trăi, această carte te va ajuta să privești mediul urban dintr-o perspectivă nouă și să descoperi varietatea incredibilă de creaturi ce îl consideră casă.

Animalele. Să pornim în lumea largă.

În această carte vei descoperi de ce insulele izolate adăpostesc specii unice, unde trăiesc cele mai rapide viețuitoare și cât de adânc pot pătrunde în apă straniile creaturi oceanice.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invit pe site-ul lor https://www.niculescu.ro/

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022 .

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s