Beauty, F─âr─â categorie

├Ängrijirea tenului – Gerovital H3 Evolution

Bun─â dragelor!

Fiecare decizie pe care am luat-o până acum a fost un proces care ma condus la cea mai bună versiune a mea, cea din prezent.

Urmăresc de ceva timp clipuri despre îngrijirea tenului, care le găsesc pe pagina celor de la Farmec.

Pentru o ├«ngrijire corect─â a fe╚Ťei este important s─â ne cunoa╚Ötem tipul de ten. Folosind produse de ├«ngrijire potrivite tenului nostru ├«i putem ├«mbun─ât─â╚Ťi starea de s─ân─âtate ╚Öi prelungi aspectul t├ón─âr c├ót mai mult timp. Folosind produse cosmetice sau dermato-cosmetice potrivite tenului nostru, ├«l putem ajuta ├«n fa╚Ťa ac╚Ťiunii nocive a factorilor externi.

Fac des cump─âr─âturi de la Farmec, iar de data aceasta v─â prezint dou─â produse noi.

Dup─â cum bine ╚Öti╚Ťi, Farmec este cel mai mare produc─âtor rom├ón de cosmetice, ├«╚Öi extinde portofoliul prin lansarea liniei Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution. Astfel, speciali╚Ötii Gerovital au creat produse complementare celor existente, dezvoltate dup─â ultimele tendin╚Ťe ├«n cosmetologie, av├ónd o ac╚Ťiune dual─â, at├ót de ├«ngrijire, c├ót ╚Öi de ├«nfrumuse╚Ťare.

Linia asigură un program complet de îngrijire pentru ten:

Ôľ¬´ŞĆAp─â Micelar─â Bifazic─â;
Ôľ¬´ŞĆAp─â Micelar─â cu Ulei de Trandafir S─âlbatic;
Ôľ¬´ŞĆCrem─â Fermitate Contur Ochi;
Ôľ¬´ŞĆCrem─â Ultra-Activ─â ╚Öi Luminozitate;
Ôľ¬´ŞĆCrem─â Remodelare Contur Fa╚Ť─â;
Ôľ¬´ŞĆMasc─â Regenerant─â Nocturn─â;


În plus, din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look fac parte și produse de hidratare și îngrijire pentru corp:

Ôľ¬´ŞĆCrem─â Hidratant─â Fermitate Corp;
Ôľ¬´ŞĆCrem─â Anticelulitic;

Produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adreseaz─â tuturor tipurilor de ten, au formul─âri u┼čoare ┼či confer─â beneficii imediate.

Apa Micelar─â Bifazic─â cur─â╚Ť─â delicat impurit─â╚Ťile de pe pielea fe╚Ťei, conturul ochilor ╚Öi buzelor. Micelele din compozi╚Ťie ╚Öi formula bifazic─â ├«ndep─ârteaz─â perfect machiajul, inclusiv cel rezistent la transfer. Produs 100% rom├ónesc.

Ingrediente active
Ulei de Trandafir S─âlbatic – cu ac╚Ťiune important─â ├«n reglarea elasticit─â╚Ťii, refacerea barierei protectoare ╚Öi a rezervelor de ap─â ale pielii.

Mod de utilizare
La fiecare utilizare se agit─â energic pentru amestecarea omogen─â a celor 2 faze.
Se aplic─â pe un disc cosmetic cu ajutorul c─âruia, prin mi╚Öc─âri circulare, se cur─â╚Ť─â pielea p├ón─â la eliminarea complet─â a impurit─â╚Ťilor ╚Öi machiajului.
Demachierea tenului este recomandat─â at├ót diminea╚Ťa, c├ót ╚Öi seara.

Am mai folosit ╚Öi Apa micelar─â cu C─ârbune ╚Öi Acid Hialuronic, care cur─â╚Ť─â foarte bine tenul de machiaj. ├Äl las─â curat, hidratat si frumos. O folosesc cu mare pl─âcere ├«n fiecare zi.

Crema Ultra-Activ─â ╚Öi Luminozitate este o crem─â de fa╚Ť─â pentru utilizare zilnic─â, ├«n special ├«n ritualul de ├«ntre╚Ťinere a tenurilor normale sau mixte.

Aceast─â crem─â de fa╚Ť─â poate fi ╚Öi o excelent─â baz─â de machiaj, ├«mbin├ónd calit─â╚Ťile cosmetice antirid cu ingredientele cu efecte optice imediate. Culoarea ╚Öi structura cremei ajut─â la ob╚Ťinerea unui ten cu aspect fresh, ferm ╚Öi cu str─âlucire s─ân─âtoas─â. Ambalajul este foarte, foarte dr─âgu╚Ť.

Ingrediente active
Acidul Hialuronic cu 4 greut─â╚Ťi moleculare diferite confer─â o palet─â larg─â de beneficii, diferen╚Ťiate dup─â gradul de penetrare ├«n straturile pielii: hidratare intensiv─â ╚Öi de durat─â, efecte de regenerare a barierei de protec╚Ťie, de reparare tisular─â, de stimulare a regenerarii pielii din interior, de cre╚Ötere a fermit─â╚Ťii, de diminuare a ridurilor.

Noile produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look, precum ╚Öi produsele GH3 Evolution pot fi achizi╚Ťionate din re╚Ťeaua de magazine Gerovital ╚Öi Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din supermarketuri, magazine din comer╚Ťul tradi╚Ťional ╚Öi din farmacii.

Articol scris în cadrul concursului Superblog în colaborare cu Farmec.

1 g├ónd despre „├Ängrijirea tenului – Gerovital H3 Evolution”

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s