Beauty, Fără categorie

Responsabili împreună cu Farmec

Bună dragelor!

În acestă perioadă grea în care stăm în casă, cei de la Farmec vin în ajutorul nostru cu două noi produse igienizante pentru mâini, pe bază de alcool 70%.

Este vorba despre Loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini.

Facebook,Farmec

Produsele acționează rapid, fiind o măsură practică şi eficientă pentru apărarea sănătății. Acestea vin în completarea portofoliului actual, care cuprinde alte două tipuri de produse pentru igiena mâinilor și a suprafețelor: Săpun Lichid Spumă Antibacterian Gerovital Pure și Nufăr Dezinfectant Universal.

Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice și rămâne un brand emblemă pentru România.

A început cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

Aceste produse sunt foarte benefice pentru situațiile în care nu există acces rapid la apă și săpun.

Pentru distribuirea acestor produse igienizante realizate în regim de urgenţă cu resursele existente vor fi prioritizate solicitările pentru consumul colectiv, respectiv din partea instituțiilor publice, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului virus COVID-19. Apoi, în funcție de stocuri, produsele vor fi distribuite și către canalele de vânzare pentru consumatorii finali.

Farmec se află în dialog permanent cu autoritățile pentru obținerea tuturor aprobărilor și, de asemenea, cu furnizorii de materii prime, respectiv de ambalaje în vederea livrărilor și susținerii pentru producția de biocide în regim de urgență.

Din fericire produsele lor au ajuns zilele acestea la personalul medical din mai multe unități printr-un parteneriat cu Fundația „Solidaritatea Sanitară” din România. Iar ei și-au îndeplinit misiunea de a ajuta cât mai mulți oameni. Compania Farmec continuă cercetarea și dezvoltarea unor noi dezinfectanți pentru mâini și suprafețe.

Instagram Farmec

O altă veste bună este că de acum pe www.farmec.ro puteți face cumpărături în siguranță. Ei au grija ca produsele voastre preferate să ajungă la voi în cel mai scurt timp posibil.
Pentru o protecție sporită, ei încurajează plata online, cu cardul.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020. Sponsor – Farmec